2017 Tekbir Hırka Modelleri

  • 09 Kasım 2016
  • 1.748 kez görüntülendi.
2017 Tekbir Hırka Modelleri

2017 Tekbir Hırka Modelleri bu sezonun en iyi kombin parçaları arasında. Kıyafet belirlemede kurtarıcı olan hırkalar Tekbir markası ile farklı bir boyut aldı. Her mevsim hırka giyinme olanağı mevcut. Sonbahar, kış, ilkbahar gibi mevsimlerde özellikle mevsim geçişlerinde çokça tercih edilmekte. İlkbahar ve yaz mevsiminin akşam serinlemesinde üzerinize bir hırka alabilirsiniz. Hırka ayrıca kültürümüzde önemli bir yeri vardır. Hırka ile kombin yaparken dikkat etmemiz gereken bir kaç husus mevcut. Sizlere biraz onlardan bahsedelim ev ardından Tekbir Hırka Modelleri 2017 yılı koleksiyonu ile baş başa bırakalım.

Hırkaların bir çok çeşidi mevcut. Düşük omuzlu hırkalar, salaş hırkalar, büyük beden ve spor hırka modelleri 2017 tasarımları arasında en çok tercih edilenler arasında diyebiliriz. Ölçülü giyinmeyi sevenler için salaş hırkalarla bol kesim etek ya da pantolonlar kombin edilebilir. Dar kesim giyinenler ise spor ve düşük omuz hırka modellerine gardıroplarında yer verebilir. 2017 Tekbir Hırka Modelleri gelin birlikte tanıyalım.

2017 Tekbir Hırka Modelleri

2017 Tekbir Hırka Modelleri

Senenin Moda Rengi Bordo; Hırkalarda

2017 Hırka Modelleri arasında mürdüm adıyla geçen bu model asimetrik kesime sahip. Önü kısa, arkası uzun olan bir hırka modeli. Yaka kısmından düğmeleri mevcut. Ürünün merak edilen fiyatı ise 151.12 TL. Hırkalar kazaklara göre salaş bir yapıya sahip. Topuklara kadar uzanan hırkalar uzun boylu bayanların en çok tercih edilenleri arasında.  Kışın soğunun kibar bir giyim modeli ile geçirmek istiyorsanız Tekbir markasının hırkalarını tercih edebilirsiniz.

Tekbir Hırka Modelleri 2017

Tekbir Hırka Modelleri 2017

Bu senenin moda rengi bordo. 2017 yılı podyumlarda en çok göreceğiniz renk bordo. 181.36 TL ye satın alacağınız bu hırka modeli sezonun renklerini taşıyor. Markanın hırka modelleri dışında bir çok tesettür giyim modeli mevcut. Ünlü modacıların tasarladığı Tekbir ürünlerini görmek için sayfamızda bulunan markalar bölümünden Tekbir markasını ziyaret edebilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ