2016 Yılı Gamze Polat Abiye Tasarımları

  • 15 Nisan 2016
  • 3.631 kez görüntülendi.
2016 Yılı Gamze Polat Abiye Tasarımları

Takvimler 2016 yılını gösterirken ve yaz aylarına yavaş yavaş adım atarken düğün ve sünnet sezonu açılmaya başlandı.Düğün,nişan, sünnet, yemek daveti,balolar,mezuniyet gecesi gibi günlerde sizleri şık gösterecek,dikkatleri üzerinize çekecek abiye tasarımlarını Gamze Polat sizler için hazırladı.Bizler de ajandamıza bu marka ile ilgili aldığımız notları sizlerle paylaşalım. Tesettür markaları kendine has imzalarını abiyelerinde kullanmış.

Abiye Gamze Polat

Abiye Gamze Polat

2016 Gamze Polat Abiye Modelleri olarak sizlere tanıttığımız abiyeler çok usta tasarımcıların hazırladığı ve dünya tarafından bilinen abiye modellerinden oluşuyor.Tesettürlü hanımların yavaş da olsa çokça tercih edilmeye başlanan abiye modelleri ile özel gününüzde sizlerin öz güveninizi yükseltecek.Kumaşın ışıltısı ve kalitesi ile ustalık birleşince birbirinden şık modeller ortaya çıktı.

Gamze Polat Abiye 2016

Gamze Polat Abiye 2016

Gamze Polat Abiye 2016 modellerinde dikkatleri çeken kısım genç kızlara daha çok hitap etmesi.Peki illaki yaş olarak mı genç olmak gerekir? Tabiki hayır ! Kendini genç hisseden tüm bayanlar bu modelleri tercih edebilir.Baharın en güzel renklerini abiyelerine işleyen Gamze Polat müşterilerini memnun etmeyi kafasına koymuş.

Gamze Polat Abiye Modelleri

Gamze Polat Abiye Modelleri

Gamze Polat Abiye Modelleri resimlerin sağ üst kısmında yazılmış olduğu gibi 2016 İlkbahar/Yaz sezonunu yansıtmakta. En özel günlerin temsilcisi olan abiyeler gözlerin sizin üzerinden ayıramayanlar için bulunmaz bir hint kumaşı.özellikle dikkat çeken parçalar,şifon detaylı abiye modelleri, taş süslemeli abiye modelleri, kabarık etekli modeller olarak öne çıkmaktadır.

Gamze Polat Abiye Tasarımları

Gamze Polat Abiye Tasarımları

Gamze Polat Abiye tasarımlarını tesettür giyim modelleri farkı ile sizlere tanıtmış olduk.Mezuniyet günlerinin, düğün nişan sünnet gibi günlerin yaklaşmasından dolayı sizlere güzel imkanlar sunan Gamze Polat satın almanız için sizleri bekliyor.Ürünü satın almak isteyen site sakinlerimiz modanisayı ziyaret edebilirler.Keyifli alışverişler.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ